NOVI SAD - NOVO NASELJE - ČETVOROSOBAN STAN 130.00 m2

Opis nekretnine -


IMMO LUXURY LIVING
-OAZA MIRA I KOMFORA-

Za one koji žele život sa stilom Immo Centar Nekretnine doo je pristupio realizaciji projekta temeljno pripremanog od strane tima stručnjaka iz oblasti gradnje i dizajna.
Ovog puta smo za Vas pripremili projekat tri luksuzne vile sa po tri stambene jedinice na Novom Naselju u veoma mirnoj i tihoj ulici bez gradske buke i gužve, a koje će Vam omogućiti sasvim drugačiji način življenja u Novom Sadu.

U svakoj od tri vile nalaze se tri luksuzna stana površine 130 m2. Svaka od vila ima tri etaže: visoki parter, I i II sprat. Na svakom spratu nalazi se po jedna stambena jedinica. Svaki stan ima četiri sobe, dva kupatila, jedan toalet, dve terase, kuhinju, trpezariju i garderober.

Raspored prostorija je sledeći:
- prostran i svetao dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom I terasom površine oko 55 m2. Ovaj deo stana je odvojen od prostora gde su spavaće sobe tako da predstavlja nezavisnu funkcionalnu celinu
- tri komforne spavaće sobe od kojih je jedna master room jer ima sopstveno kupatilo sa ležećom kadom i sopstvenom terasom. Ovaj deo objekta gleda na dvorišnu stranu.
- kupatilo sa tušem
- toalet za goste U celom stanu visina plafona je 2,85m, te tako prostor dodatno izgleda veći i elegantniji i savršeno se uklapa sa sobnim vratima vanstandardnih dimenzija 2,20m.

KAKVA JE OPREMA U STANU?
• U celom objektu je aluminijumska stolarija. Zaboravite na farbanje i gletovanje kao kod drvenih prozora i na krivljenje koje se dešava kod PVC stolarije. Kod aluminijuma ne dolazi do savijanja i veoma je otporan na različite vremenske prilike, a lako se uklapa sa različitim stilovima enterijera
• Stanovi su opremljeni granitnom keramikom velikih dimenzija
• Velike staklene površine, dosta prozora, staklenih portal i staklena ograda na terasi garantuju veoma prozračan i svetao prostor…

Svaki stan ima nezavisno podno grejanje i hlađenje ugradnjom sistema toplotnih pumpi i fen coil uređaja.

Ugrađena je kontrola rasvete u stanu sistermom pametne instalacije..

Uz svaki stan kupac dobija pripadajuću garažu u polusuterenu zgrade sa direktnim prilazom sa ulice, kao i dodatnu prostoriju - ostavu.

Objekat poseduje lift, čija je polazna stanica iz garažnog prostora.

U svakom stanu su urađene instalacije za centralo usisavanje - duo vac.

Svaka vila poseduje sopstvenu teretanu koja se nalazi u polusuterenu i opremljena je spravama za vežbaje.

Stacioniranje vozila je predviđeno isključivo ispred objekata, a sav prostor oko vila predviđen je za ozeljenjavanje i biće uređen pažljivim odabirom vrsta višegodišnjeg drveća i rastinja, opremljen kutkom za decu, klupama za odmor i uživanje.

Objekat će biti obezbeđen video nadzorom.

Posebna pažnja se posvetila termo, zvučnoj i zidnim instalacijama kako stanova, tako i kompletnih objekata.

Ovi stanovi su namenjeni osobama koje uživaju u komforu i cene kvalitet.

Kontaktirajte nas za više informacija na telefone 0216618222 ili 062661822. (Immo centar nekretnine TEAM, Novi Sad, Reg. Pos. Broj 1383)
(Immo centar nekretnine team d.o.o, Novi Sad, Reg. Pos. Broj 1383)

Pitajte nas u vezi sa ovom nekretninom


Image verification

Slične nekretnine