NOVI SAD - NOVO NASELJE - ČETVOROSOBAN STAN 130 m2

Opis nekretnine -


IMMO LUXURY LIVING
-OAZA MIRA I KOMFORA-

Za one koji žele život sa stilom Immo Centar Nekretnine doo je pristupio realizaciji projekta temeljno pripremanog od strane tima stručnjaka iz oblasti gradnje i dizajna.
Ovog puta smo za Vas pripremili projekat tri luksuzne vile sa po tri stambene jedinice na Novom Naselju u veoma mirnoj i tihoj ulici bez gradske buke i gužve, a koje će Vam omogućiti sasvim drugačiji način življenja u Novom Sadu.

U svakoj od tri vile nalaze se tri luksuzna stana površine 130 m2. Svaka od vila ima tri etaže: visoki parter, I i II sprat. Na svakom spratu nalazi se po jedna stambena jedinica. Svaki stan ima četiri sobe, dva kupatila, jedan toalet, dve terase, kuhinju, trpezariju i garderober.

Raspored prostorija je sledeći:
- prostran i svetao dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom I terasom površine oko 55 m2. Ovaj deo stana je odvojen od prostora gde su spavaće sobe tako da predstavlja nezavisnu funkcionalnu celinu
- tri komforne spavaće sobe od kojih je jedna master room jer ima sopstveno kupatilo sa ležećom kadom i sopstvenom terasom. Ovaj deo objekta gleda na dvorišnu stranu.
- kupatilo sa tušem
- toalet za goste U celom stanu visina plafona je 2,85m, te tako prostor dodatno izgleda veći i elegantniji i savršeno se uklapa sa sobnim vratima vanstandardnih dimenzija 2,20m.

KAKVA JE OPREMA U STANU?
• U celom objektu je aluminijumska stolarija. Zaboravite na farbanje i gletovanje kao kod drvenih prozora i na krivljenje koje se dešava kod PVC stolarije. Kod aluminijuma ne dolazi do savijanja i veoma je otporan na različite vremenske prilike, a lako se uklapa sa različitim stilovima enterijera
• Stanovi su opremljeni granitnom keramikom velikih dimenzija
• Velike staklene površine, dosta prozora, staklenih portal i staklena ograda na terasi garantuju veoma prozračan i svetao prostor…

Svaki stan ima nezavisno podno grejanje i hlađenje ugradnjom sistema toplotnih pumpi i fen coil uređaja.

Ugrađena je kontrola rasvete u stanu sistermom pametne instalacije..

Uz svaki stan kupac dobija pripadajuću garažu u polusuterenu zgrade sa direktnim prilazom sa ulice, kao i dodatnu prostoriju - ostavu.

Objekat poseduje lift, čija je polazna stanica iz garažnog prostora.

U svakom stanu su urađene instalacije za centralo usisavanje - duo vac.

Svaka vila poseduje sopstvenu teretanu koja se nalazi u polusuterenu i opremljena je spravama za vežbaje.

Stacioniranje vozila je predviđeno isključivo ispred objekata, a sav prostor oko vila predviđen je za ozeljenjavanje i biće uređen pažljivim odabirom vrsta višegodišnjeg drveća i rastinja, opremljen kutkom za decu, klupama za odmor i uživanje.

Objekat će biti obezbeđen video nadzorom.

Posebna pažnja se posvetila termo, zvučnoj i zidnim instalacijama kako stanova, tako i kompletnih objekata.

Ovi stanovi su namenjeni osobama koje uživaju u komforu i cene kvalitet.

Kontaktirajte nas za više informacija na telefone 0216618222 ili 062661822. (Immo centar nekretnine TEAM, Novi Sad, Reg. Pos. Broj 1383)

Pitajte nas u vezi sa ovom nekretninom


Image verification

Slične nekretnine