Dr Jovana Raškovića bb

 

IMMO LUXURY LIVING – Predstavljamo Vam istinsku oazu mira i komfora!
Za one koji žele život sa stilom Immo Centar Nekretnine doo pristupa realizaciji projekta temeljno pripremanog od strane tima stručnjaka iz oblasti gradnje i dizajna. Ovog puta smo za Vas pripremili projekat tri luksuzne vile sa po tri stambene jedinice na Novom Naselju u veoma mirnoj i tihoj ulici bez gradske buke i gužve, a koje će Vam omogućiti sa svim drugačiji način življenja u NovomSadu.
Sve tri vile raspolažu sa po tri luksuzna stana u objektu ukupne kvadraure od po 126m2 sledećeg sadržaja: veoma prostran i svetao dnevni boravak sa trpezarijom i izlaskom na terasu, kuhinja, tri spavaće sobe od kojih je jedna „master room“ sa pripadajućim garderoberom i sopstvenim kupatilom sa ležećom kadom i terasom, kupatilo sa tušem i odvojen dodatni toalet.
Dnevni boravak je odvojen od ostatka stana i samim tim predstavlja nezavisnu funkcionalnu celinu. Spavaće sobe gledaju na mirnu,dvorišnu stranu i odvojene su hodnikom.
Visina plafona u celom stanu je 2,85m, što proctor čini elegantnijim i prozračnim.
Stolarija u stanu je aluminijumska. I posebno smo vodili računa da se estetski uklopi u objekat i lako kombinuje sa raznim stilovima enterijera.
Velike staklene površine, dosta prozora, staklenih portal i staklena ograda na terasi garantuju veoma prozračan i svetao prostor.
Dodatnu notu stila daje vanstandardna visina sobnih vrata od 2,2m.
Svaki stan će imati nezavisno podno grejanje i hlađenje ugradnjom sistema toplotnih pumpi i fen coil uređaja.
Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom granitnom keramikom velikih dimenzija i sanitarijama poznatih svetskih brendova.
Planirana je kontrola rasvete u dnevnom boravku, kao i kontrola otvaranja garaža sistemom “pametne instalacije”.
Uz svaki stan kupac dobija pripadajuću  garažu u polu-suterenu zgrade sa direktnim prilazom sa ulice, kao i dodatnu prostoriju-ostavu.
Objekat poseduje lift, čija je polazna stanica iz garažnog prostora.

Svaka vila poseduje sopstvenu teretanu koja će se nalaziti u polu-suterenu i biće opremljena spravama za vežbaje.
Stacioniranje vozila je predviđeno isključivo ispred objekata, a sav proctor oko vila predviđen je za ozeljenjavanje i biće uređen pažljivim odabirom vrsta višegodišnjeg drveća i rastinja, opremljen kutkom za decu, klupama za odmor i uživanje.